Etzade Restaurant Eşsiz Anadolu Lezzetleri

Etzade İftar Menüsü – 2023

Anadolu’nun eşsiz lezzetlerinden olan testi kebabı ve semaver çayı eşliğinde unutulmaz iftar keyfi sizleri bekliyor..

etzade eşsiz anadolu lezzetleri 2023 iftar menüsü

Etzade Anadolu Lezzetleri

Adnan Menderes Mahallesi, Öztürk Cd. No:2, Arnavutköy/İstanbul

0212 682 05 05
0532 790 91 89

Yol Tarifi & Konum

 

İstanbul Avrupa Yakası İftar Mekanları – 2023

Anadolu Mutfağının en lezzetli ana yemeklerinden olan testi kebabı, tuzda kuzu, geleneksel tatlı çeşitleri, Osmanlı şerbetleri, semaver çayından oluşan zengin iftar menüsüyle Etzade Anadolu Lezzetleri, ramazan boyunca sizi bekliyor.

Etzade Anadolu Lezzetlerinde konuklara sarı gelin çorbası, iftariyelikler, ara sıcaklar, ana yemek, tatlı ve meşrubatlardan oluşan zengin bir iftar menüsü sunuluyor.

Siz de tertemiz orman havası eşliğinde, sevdiklerinizle birlikte eğlenerek keyifli bir iftar geçirmek istiyorsanız, rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

İçinde yok yok olan zengin iftar menüsüyle sizi mutlu bir şekilde uğurlayacak olan Etzade Restaurant’a mutlaka bir akşam şans verin deriz.

İstanbul Arnavutköy Yeni Havalimanı’nın hemen yanıbaşında bulunan Etzade Restaurant, Ramazan aylarının en çok tercih edilen iftar mekânları arasında geliyor. Anadolunun eşsiz lezzetleri ile ünlü olan restoranda, eşsiz seçeneklere sahip özel menüden tadabilir ve akşamı odun ateşinde hazırlanan semaver çayı ile sonlandırabilirsiniz.

Etzade'de kendinizi özel hissedeceksiniz.

hemen ara